Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ευχαριστήριες κάρτες


προσκλητήριο


 ευχαριστήριο


προσκλητήριο

ευχαριστήριο
(εικόνες προσκλητηρίων-ευχαριστηρίων ΚΑΛΛΙΟΠΕΙΑ)


Η μέρα του γάμου σας πέρασε και έχετε ήδη ξεκινήσει να ανοίγετε τα δώρα των καλεσμένων σας. Κάπου εδώ όμως, πρέπει να αρχίσετε να γράφεται τις απαραίτητες ευχαριστήριες κάρτες για όσους σας τίμησαν με την παρουσία και την γενναιοδωρία τους. Ανεξάρτητα από την αξία και το μέγεθος του δώρου που σας έκαναν πρέπει να τους ευχαριστήσετε όλους.
Σε περίπτωση που έχετε λάβει το δώρο πριν την ημέρα του γάμου σας, το καλύτερο θα ήταν να στείλετε ευχαριστήριο εντός δυο εβδομάδων. Διαφορετικά, μπορείτε να στείλετε τα ευχαριστήρια στους καλεσμένους σας μετά από το γαμήλιο ταξίδι.
Αρχικά, φτιάξτε μια λίστα με τα δώρα που λάβατε και σημειώστε δίπλα τον αποστολέα. Αφού ολοκληρώσετε αυτήν την διαδικασία, μπορείτε να αρχίσετε με τις ευχαριστήριες κάρτες. Χρησιμοποιήστε καρτελάκια στα χρώματα του γάμου σας ή τυπώστε το μονόγραμμα σας. Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι να εκτυπώσετε φωτογραφίες από τον γάμο σας, γράφοντας στην πίσω πλευρά το ευχαριστήριο κείμενο σας.
Το κείμενο που θα επιλέξετε μπορεί να είναι κάτι προσωπικό και ιδιαίτερο για τον κάθε ένα. Αν όμως μια τέτοια λύση σας φαίνεται ιδιαίτερα χρονοβόρα, καταλήξτε στην λύση ενός κοινού κειμένου που θα γράψετε για όλους.
Εμείς σας δίνουμε παρακάτω μερικές ιδέες για ευχαριστήρια κείμενα:

-Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας και το δώρο σας-

-Οι ευχές σας και το δώρο σας πολύτιμα για μας. Σας ευχαριστούμε πολύ-

-Ευχαριστούμε για το δώρο σας αν και το μεγαλύτερο δώρο για μας ήταν η παρουσία σας-

-Βαθύτατα ευγνώμονες για την ξεχωριστή τιμή που μας κάνατε-
Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να δείξετε ότι πραγματικά τους ευχαριστείτε για το δώρο τους, ανεξάρτητα με το αν το συγκεκριμένο δώρο είναι χρήσιμο ή όχι. Άλλωστε, οι καλεσμένοι σας επέλεξαν να μοιρασθούν μαζί σας αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας και να σας χαρίσουν ένα δώρο που θα σας βοηθήσει στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής!